Inför grovt sexköp

Livet är orättvist. Det finns unga som mår dåligt och har det tufft under sin uppväxt. En del får hjälp och stöttning av familj, nätverk eller sociala myndigheter. Livet kanske då kan bli hyggligt. Andra utnyttjas på de mest sjuka sätt. Deras liv kanske tidigt förstörs för all framtid. Fysiska och mentala sår skapas, sår som aldrig läker. Ett exempel på hur cyniska människor på ett sjukt sätt utnyttjat ungar verkar vara den sexköpshärva som just nu nystas. Vi får se vad domstolen säger vid den rättsliga prövningen - tills dess vet ingen säkert vad som faktiskt har hänt

Tragiska människor som utnyttjar, förnedrar och förstör livet för unga tjejer borde dock generellt sätt kunna bli inlåsta ett tag. En förutsättning för detta är att vi inför t ex grovt köp i straffskalan för brottet sexköp. Det finns grader i helvetet. Värst är det när ungas liv förstörs.

Läs även andra bloggares åsikter om

Kommentarer

Anonym sa…
Om vi outsourcar fängelsetjänsten för sexdömda till Ryssland kanske män som dessa tänker efter en gång till innan de gör sånt här.

Idén kan ju iaf. nämnas till Beatrice Ask.
Jag tror ryssarna är tveksamma, men jag förstår rent instiktivt ditt uppslag.
Bo Bengtsson sa…
Johan skriver:
"Tragiska människor som utnyttjar, förnedrar och förstör livet för unga tjejer borde dock generellt sätt kunna bli inlåsta ett tag."

Hur ställer du dig till straffvärdet om tjejerna är äldre?

Le Monde skrev en hyllande artikel om en nattfjäril i Paris som fortfarande verkade i en ålder om ca 80 år.
Hur stort straffvärde för hennes kunder anser du vara det rätta.

Populära inlägg i den här bloggen

Lagring av trafikdata och bötesbrott

Synnerligen grovt vapenbrott. Fem automatkarbiner.

Jag kandiderar till Riksdagen 2018